/  Schrijver

English

Hou Van Haar

Heb jij genoeg van dat dagelijkse gevecht met je haren? Wil je eindelijk weten welke snit perfect bij jou past? Wil je nooit meer met het foute product naar huis? Duik dan onmiddellijk in dit alles verhelderende boek. Ontdek hoe je met de natuur gaat samenwerken en je eigen pure schoonheid naar boven brengt. Leer hoe je je haren glanzend en gezond maakt en hoe belangrijk jouw cuticula is. Ontrafel elk geheim over styling en ga aan de slag met een schat aan tips en tricks die je laten schitteren en stralen.

Hou Van Haar is het eerste boek van ex topkapper Peter Platel (De Wakko Kapper) en een must have voor elke vrouw die meer wil halen uit haar looks. Je haar is het frame van je gezicht dus kan je maar beter voor perfectie kiezen. Je krijgt maar één kans voor een verpletterende eerste indruk. Hou Van Haar gaat over wie je bent en wat je uitstraalt, over je persoonlijkheid accentueren of net niet. Maak kennis met de wondere wereld van Peter Platel en ontrafel haar. Begrijp waarom een kapsel werkt. Ontmasker mythes en sterke verhalen. Ontdek of natuurlijke schoonheid echt bestaat en waarom we “knippen op droog haar”. Klopt het wat men vertelt over blondines, brunettes en roodharigen? Leer zelf stylen. En hou ook van hem! Dit boek neemt je mee op een luchtige, intrigerende ontdekkingsreis door de wondere wereld van een kapper, zijn passie en zijn grote liefde.

‘Dat Peter Platel een ge-wel-di-ge kapper is, weet ik al eeuwen. Nu blijkt hij ook nog lekker te kunnen schrijven over haar. Een boek voor al wie durft te beseffen dat hij of zij het waard is: een goed kapsel, en alles waar dat voor staat.
Griet Op de Beeck, Auteur van Vele Hemels Boven De Zevende en Kom Hier Dat Ik U Kus

‘Een nieuw kapsel markeert heel vaak een nieuw hoofdstuk in iemands leven. Peter heeft al heel wat bladzijden helpen omslaan bij mensen die op een nieuwe manier in de spiegel willen kijken. Dat doet hij feilloos, enthousiast, meesterlijk, met liefde, visie en overtuigingskracht. En zo heeft hij ook dit boek geschreven. Een heerlijk boek om te geven en te krijgen.
Truus Druyts, Actrice, Presentatrice, Zangeres

‘Klaar voor het beste kappersbezoek van je leven? Neem thuis plaats in de stoel van topkapper Peter Platel. En laat je als vanzelf veroveren door zijn woorden en betoveren door je eigen haar. Je voelt zijn vingers pagina na pagina door jouw haren glijden. Nooit eerder zag je er zo goed uit als na de ontsluiering van de geheimen uit dit heerlijk geschreven boek.
Christine Pannebakker, Auteur van Vrouwenpower, Het Mama Masterplan en De Week

101 Tips voor gezond, gelukkig en glanzend haar

Wanneer je met de tips uit dit boek aan de slag gaat, wordt de liefde voor jouw haar alleen maar groter.

Je leert het beter begrijpen en het juister behandelen, waardoor het er gezonder, gelukkiger en glanzender gaat uitzien en daar word jij dan weer veel gelukkiger van.

De unieke blik van cartoonist Sieger op het kappersuniversum maakt die glimlach op jouw mond alleen maar groter.

Dit boekje werd in 2017 naar aanleiding van het 25-jarige jubileum van De Wakko Kapper gratis verdeeld in alle salons van De Wakko Kapper, met de steun van Joico, Mado, Coiffure.org en Coach Belgium. Je kan het nu nog via deze website bestellen tegen een bijdrage in de administratie- en verzendingskosten van € 5,00.

‘Ik zat voor de spiegel bij De Wakko Kapper en kreeg prompt boekje cadeau van Peter Platel, want…. De Wakko Kapper bestaat 25 jaar… Et voilà: een spontaan cadeau aan de klanten! 101 verfrissende tips en weetjes over hoe we onze haardos het beste soigneren. En weer, na Hou Van Haar, spat de onuitputtelijke passie en het plezier van Peter Platel eruit, zaaaalig! En met heerlijk zotte illustraties!’
Hilde Heijnen, actrice

Tip 1 I Hoofdmassage

Tip 5 I Overvloedig nat

Tip 9

Tip 13

Tip 2 I Knopen verwijderen

Tip 6

Tip 10

Tip 14

Tip 3 I Zuinig met shampoo

Tip 7

Tip 11

Tip 15

Tip 4 I Water op lichaamstemperatuur

Tip 8

Tip 12

Tip 16